Ajankohtaista 2018-06-18T05:29:02+00:00

PikkuKili  2018————tänä kesänä 25 v.!

Eläinpuistomme sijaitsee kauniissa karjalaisessa vaaramaisemassa.

Kevät on koittanut ja paljon eläimiä on jo ulkona. Sitä mukaa, kun puhdistuksia talven jäljiltä tehdään niin eläimet muuttavat kesätarhoihin.

Linnut ovat jo ulkona ja uutena rotuna puistoon muutti kauttaaltaan pikimusta Ayam Cemani kanarotu sekä Phoenix , jonka kukolla voi olla jopa 70 cm pitkä pyrstö. Vesilinnut olivat talven jälkeen mielissään, kun  pääsivät uimaan tarhalampiinsa ja emutkin esittivät räväkät juoksut ovien avauduttua ulos. Kesä hellii kaikkia.

Jämtlanninpystykorva Elimonsalon Liana on saanut kaksi pentua ja niitä voit käydä hellimässä pihassa. Pentujen nimet ovat Äijjä ja Dina. Dina jää meille itselle ja Äijjä muuttaa kahden viikon päästä uuteen kotiin. Dinan kaveriksi on tulossa kesäkuun vaihteessa Harmaa norjanhirvikoirapentu.

Tule nauttimaan kesästä eläinten pariin!

Pihalammesta voi kalastaa lohta.

Lammessa voi käyttää omia välineitä tai lainata niitä meiltä. Muistathan jos olet käynyt muualla kalalla välineilläsi niin ne olisi hyvä desinfioida ennen tänne tuloa!

Kalastus: 16 e / kg

 

Kierroksen aikana alueen kodissa voi evästellä aidon tulen ääressä.

Uskaliaammat voivat kiivetä katsomaan maisemia 22 m korkeasta näköalatornista, josta aukeaa huimat maisemat kohti Kolia ja jopa Venäjän rajaa kohti!

Ryhmille ruoka- ja ohjelmapalveluja!

Tervetuloa!