Ajankohtaista 2018-07-17T06:36:52+00:00

PikkuKili  2018————tänä kesänä 25 v.!

 

Eläinpuistomme sijaitsee kauniissa karjalaisessa vaaramaisemassa.

Uutena rotuna puistoon muutti kauttaaltaan pikimusta Ayam Cemani kanarotu sekä Phoenix , jonka kukolla voi olla jopa 70 cm pitkä pyrstö. Vesilinnut olivat talven jälkeen mielissään, kun  pääsivät uimaan tarhalampiinsa ja emutkin esittivät räväkät juoksut ovien avauduttua ulos. Kesä hellii kaikkia.

Koiratarhoilla on nähtävillä kaksi koiranpentua. Jämtlannin pystykorva Dina on syntynyt meillä. Neiti on luonteeltaan iloinen ja terhakka. Harmaa norjanhirvikoira Jiro eli tuttavallisemmin Nakki on lupsakka pentu ja osaa hillitymmin ottaa ihmiset vastaan.

Laamat ovat myös saaneet perheenlisäystä ja tyttölaama sai nimekseen Shakira.

Tule nauttimaan kesästä eläinten pariin!

Meillä voit myös käydä uimassa ja pihalammessa on vesitrampoliini käytettävissä. Kioskista voi pyytää siihen lainaan kelluntaliivejä.

 

Alueen kioskista saa kahvia, tuoreita itse tehtyjä munkkeja sekä pientä suolaista. Hellepäivänä maistuu jäätelö ja limppari. Kioskista saa myös matkamuistot uudistuneella PikkuKilin logolla!

Tervetuloa ostoksille!

 

Pihalammesta voi kalastaa lohta.

Lammessa voi käyttää omia välineitä tai lainata niitä meiltä. Muistathan jos olet käynyt muualla kalalla välineilläsi niin ne olisi hyvä desinfioida ennen tänne tuloa!

Kalastus: 16 e / kg

 

Kierroksen aikana alueen kodissa voi evästellä aidon tulen ääressä.

Uskaliaammat voivat kiivetä katsomaan maisemia 22 m korkeasta näköalatornista, josta aukeaa huimat maisemat kohti Kolia ja jopa Venäjän rajaa kohti!

Ryhmille ruoka- ja ohjelmapalveluja!

Tervetuloa!